DIGILEAN COMPETENCE HUB

A DigiLean Competence Hub szervezetéhez csatlakoztunk

A DigiLean Competence Hub azzal a céllal alakult meg, hogy a tagvállalatok a több évtized alatt elsajátított tapasztalataikat egyesítve, támogatást nyújtsanak a hazai ipar termelő vállalatainak a digitalizációs fejlődésükben.

A kör 12 tagja megbízható szolgáltatásokkal, modern ipari digitalizációs megoldásokkal, képzésekkel és tanácsadással támogatja a vállalatok hatékonyságfejlesztési törekvéseit.

A széleskörű tapasztalatot innovatív megoldások, globális rendszerszemlélet és sokoldalúság egészíti ki, amelyek elősegítik az ügyfelek és a leendő partnerek folyamatos fejlődését.

Az ügyfelek fejlesztése mellett, a szervezet folyamatosan törekszik önmaga hatékonyságának növelésére. A DigiLean nyitott az új tagvállalatok bevonására, ezáltal a szervezet kompetenciakörének kiszélesítésére és az általuk képviselt tudás magasabb szintre emelésére.

További információért kérem látogasson el a http://digilean.hu weboldalra!

TAGVÁLLALATOK:

LeanCenter - Aurum Oktatási Központ Kft.

A cég több, mint 34 éve van jelen a felnőttképzési piacon, 2004 óta akkreditált intézményként. A „Lean management” képzési programuk bekerült az engedélyes képzések közé, így jelenleg közel 50 különféle specifikus programot tartalmaz már. A szervezetfejlesztési tevékenységek között egyaránt megtalálhatóak a diagnosztikai felmérések, a soft skill tréningek, executive és team-coaching.

Enterprise Group

Hazai tulajdonú innovatív informatikai és infokommunikációs szolgáltatásokat és megoldásokat biztosító rendszerintegrátor. Üzletágaik komplex megoldásokat kínálnak az infokommunikáció (ICT), a mérnöki tervezés és termékéletciklus-menedzsment (PLM), az integrált medikai szoftverfejlesztés (eHealth), valamint a hi-tech fejlesztések területén (Innovations Center).

Falcon-Vision Zrt.

Egyedi, kulcsrakész, automatikus-elsősorban optikai- inspekciós rendszerek tervezésével és építésével foglalkoznak 25 éve. Az általuk megvalósított rendszerek rugalmasak, a teljes fejlesztést maguk végzik és a kész rendszereket szakembereik installálják és helyezik üzembe bárhol a világon.

Cloudberry - Quantic Hungary Kft.

Fókusz területük az ipari IoT (Industrial Internet of Things) alap szinten fizikai eszközeik hálózatba kapcsolását jelenti, amik adatokat állítanak elő melyek használatával jelentős javulás érhető el a termelési folyamatokban. Autóipari alkatrész és szerszám beszállítói tevékenység mellett TIER-1 vállalati TPM tevékenységet is végeznek.

Seacon Europe Informatikai Fejlesztő és Tanácsadó Kft.

Szoftverfejlesztésre és tanácsadásra specializálódott cég, fő profiljuk az üzletviteli folyamatokat támogató alkalmazások tervezése, fejlesztése. A cég törekszik az innovációra, folyamatosan bővíti kompetencia körét, gazdasági és technológiai hátterét. Szakembereik széleskörű kompetenciával, illetve versenyképes iparági tudással rendelkeznek.

EPIC InnoLabs NonProfit Kft

A  SZTAKI és a Fraunhofer Társaság közös vállalata, amely a két anyaintézet évtizedes együttműködésre és tapasztalataira támaszkodva kínál ügyfelei számára világszínvonalú megoldásokat a termelésinformatika területén. Küldetésük, hogy az ipar digitális transzformációjában, az Ipar 4.0 koncepció megvalósításában segítsék az ipari szektor szereplőit kutatási, fejlesztési és tanácsadási szolgáltatásaikkal.

Turck Hungary Kft.

30 leányvállalattal, 4800 alkalmazottal, valamint további 60 országban jelen lévő értékesítési partnerrel, az ipari automatizálás egyik vezető gyártójaként, világszerte állnak ügyfeleik rendelkezésére. A legmagasabb szintű gyártási technológia alkalmazása révén felhalmozott iparági tudásuknak köszönhetően optimális megoldást biztosítanak ügyfeleik automatizálási törekvéséhez.

TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft.

A TRIGO Group az autó-repülő-vasút ipari szolgálatások széles skáláján nyújt minőségügyi megoldásokat, ennek része a TRIGO Precíziós Méréstechnika Kft. Szolgáltatásaik közé tartozik a mérőeszközök széles skáláját lefedő akkreditált kalibrálás és a hozzá tartozó átfogó mérőeszköz felügyeleti megoldások, online elérhető szoftveres támogatással.

Simplexion Informatikai Kft.

Az adatvezérelt ipari megoldások szakértőjeként több, mint egy évtizede vannak jelen a magyar piacon és szolgálnak ki különleges igényeket a legváltozatosabb elvárásoknak megfelelve. 25 fős villamosmérnökökből és szoftverfejlesztőkből álló csapatuk foglalkozik egyedi elektronikafejlesztéssel, gyártásközi adatgyűjtéssel és speciális IoT megoldások tervezésével, kivitelezésével.

erp-consulting.hu

Informatikai és menedzsment tanácsadással foglalkozó cég, specialitásuk az ügyféloldali ERP projektek menedzsmentje. Szolgáltatásaik az üzleti igények összeállításától a folyamatok átalakításán (BPR) és a követelményspecifikáció elkészítésén, az ERP szállítók tendereztetésén át egészen a projekt minőségbiztosításáig vagy akár projektvezetésig terjednek.

CARIBA RTS Hungary Kft / LEANBOX

Ipari, gyártási konzultáció, tanácsadás, szervezetfejlesztési területen működő cég. Fő tevékenységük a közvetlen a gyártással és a támogató funkciókkal kapcsolatos folyamatok és szervezet vizsgálata, fejlesztése, új folyamatok kialakítása és fejlesztése, termelési-, gyártóegység bővítés támogatása, layout kialakítása, változások bevezetése, illetve a digitalizáció lehetőségének felmérése és digitális rendszerek bevezetésének támogatása.

Getoolbox Europe

A 2012-ben alapított cég azzal a céllal jött létre, hogy kaizen, lean és folyamatos fejlesztésben aktív szakembereket ellássák minden olyan eszközzel, amire szükség lehet a munkájuk során. Termékeiket lean szakemberek készítik lean szakemberek részére, a használathoz szükséges kompetenciát pedig készen nyújtják partnereik számára.

Select Country

Turck worldwide

to top