TERMÉKEK

Állapotmonitorozási termékek

Az alábbi linkeken talál több információt  a termékekkel kapcsolatban, így megtalálhatja az Ön számára ideális állapotmonitorozási megoldást.

TBEN PLC – Blokk I/O-k CODESYS 3 PLC-vel

Felhasználói előnyök: Elosztott intelligencia egyszerű integrálással ellenőrző folyamatokhoz a gépen, vagy gyárban


TBEN – Multiprotokol Ethernet I/O megoldások IP67

Felhasználói előnyök: Könnyű rendszerbe illesztés, diagnosztikai funkciók használat integrált web szerveren keresztül, akár okostelefonról.


ARGEE – PLC funkciók multiprotokol I/O modulokhoz

Felhasználói előnyök: alapfunkciók programozása bármilyen programozási nyelv ismerete nélkül, egyszerűen.


TCG20 – Felhő gateway WiFi-vel és UMTS-sel

Felhasználói előnyök: Egyszerű integrálás automatizálási hálózatokba, biztonságos kommunikáció titkosítással, adat előfeldolgozás újabb szoftver nélkül


Ipari vezetéknélkül rádiók

Felhasználói előnyök: Használja a DX80 vezetéknélküli rendszereket a gyors és biztonságos adattovábbításhoz a gyártásból a magasabb szintű vezérlési szintekre


Vezetéknélküli szenzorok, világítások és visszajelzők

Felhasználói előnyök: Csatlakoztassa szenzorait és visszajelzőit a DX80 vezetéknélküli rendszerhez és továbbítsa kondícióadatait egy biztonságos hálózaton keresztül


IO-Link Termékek

Felhasználói előnyök: Gyors eszközcsere, rugalmas és megbízható alkalmazás átfogó konfigurációs és diagnosztikai lehetőségeken keresztül.


TX – Programozható HMI

Felhasználói előnyök: Figyelje szenzorai és gépei adatait és vezérelje az automatizálási folyamatait - kiváló grafikákkal és rezisztív érintőkijelzővel.


IM(X)12-CCM – Állapotfigyelés vezérlőszekrényekhez.

Felhasználói előnyök: Felismeri a potenciális hibaforrásokat a megelőző karbantartáshoz, elkerülve a váratlan leállásokat.


Select Country

Turck worldwide

to top