OKTATÁS

A Turck régóta szállít mérnöki megoldásokat mindenféle alkalmazási feladathoz, és az itt ismertetett oktatás ahhoz segíti önt hozzá hogy legtöbbet hozza ki a kapott automatizálási megoldásból. Oktatással kapcsolatos érdeklődését kérjük, juttassa el Pete.Goede@turck.com címre, ami alapján kérésre beütemezzük a lenti modulokból kért oktatásokat, illetve lehetőség van testre szabott oktatásra is valamely konkrét igény kielégítéséhez. Képzéseink annak bizonyítéka, hogy egyetlen forrásból, innovatív megoldásokkal be lehet teljesíteni a teljesen integrált automatizált környezet ígéretét a Turck segítségével.

Csatlakozások - a kábel és csatlakozók termékválasztékánaklegfontosabb elemeinek használatával a képzés lefedi a kábel köpenyek és anyagainak alapjait: hogy milyen csatlakozót és milyen környezetben célszerű használni, stb. A csatlakozó kulcselemek témakör rávilágít az M8, M12, ½”, és 7/8” méretek elülső és hátsó foglalatéi közötti különbségre, valamint azokra a hornyokra, ahol az egyes típusok használatosak, illetve azok feszültség és környezeti jellemzőire. A Turck cikkszámok értelmezése végig kíséri a teljes modult.

A PACTware Labs – offline (hardver nélkül) és online (hardverrel) munkatermi képzése bemutatja a konfiguráló és tervező eszközöket.

RFID – az RFID technológia ismertetés: mi is ez, hol használatos, és mi a különbség a HF és UHF között. Hogyan határozható meg a kívánatos érzékelési tartomány, melyik termék tudja ezt teljesíteni, mely termékek és protokollok támogatottak, valamint különféle példák megtárgyalása. Ezek az ismeretek átadhatók akár a technológiát szem előtt tartó megbeszéléseken, akár a terméket alapul véve.

Pont érzékeléstől az abszolút érzékelésig – ez a képzés az induktív, kapacitív, lineáris, és forgó érzékelési alapismereteket fedi le, azonban a központban a használt technológia áll, nem pedig valamely konkrét termék. Az iparban jellemző trendet tükrözi, ami elmozdul a (diszkrét) pont érzékeléstől az abszolút (folyamatos) érzékelés irányába.

A CoDeSys Labs- offline (hardver nélkül) és online (hardverrel) lépésről lépésre mutatja be a program alapjait, bemutatja a CoDesys-t, mint gyártótól független, többnyelvű eszközt.

Select Country

Turck worldwide

to top