Pick-to-light

Mi az a Pick-to-Light ?

A Turck Pick-to-Light megoldása a kezelő számára biztosít vizuális jelzést arról, melyik alkatrész következik az összeszerelési sorrendben. A műveletet (helyes, vagy hibás) fények jelzik, illetve opcionálisan lehet hangjelzés is. Az elvégzett műveletet nyugtázni lehet automatikusan, vagy manuálisan.

A Turck Pick-to-Light rendszere: Komplett megoldás ipari összeszerelő műveletekhez és alkatrész leválogatási alkalmazásokhoz

A Turck Pick-to-Light rendszerében előforduló összes komponens tökéletesen biztosítja a gyors és megbízható telepítést és karbantartást.

További információ

Folyamat optimalizálás

A vizuális folyamatirányítás számos folyamat fejlesztési lehetőséget nyit meg:

  • Nagyobb rugalmasság; a személyzet szinte semmilyen képzést nem igényel
  • Magasabb szintű és fenntartható folyamatminőség
  • Minőségirányítási/ellenőrzési folyamat naplózással
  • Kapcsolat a raktár vezérlő rendszerrel, ERP rendszerekkel…
  • Drasztikusan lecsökkent telepítési, beüzemelési, és karbantartás idők
  • Lényegében 100%-os hibamentes beszerelés

A Turck Pick-to-Light megoldásai az IP67 védettségű komponenseken alapulnak, ami robosztus, gyors, és hibamentes telepítést tesz lehetővé úgy, hogy nincs szükség vezérlőszekrényre. Az IP67 megoldásokkal együtt járó plug-and-play tulajdonságnak köszönhetően a telepítésre fordított idő csökken, szinte 100 %-os hibamentes telepítés végezhető és drasztikusan csökken a munkaerő költség. Kérésre IP20 komponenseket tartalmazó megoldások is kaphatók.

A moduláris hardver és szoftver megközelítésnek, és a testre szabott komplett megoldásoknak köszönhetően a megvalósítás könnyedén és költséghatékonyan végezhető el az ügyfél elvárásainak megfelelően. A területen szerzett tapasztalatunk és az a képességünk, hogy egyetlen üzemleállás során tudjuk a teljes megoldást telepíteni, garantálja, hogy az összes komponens tökéletesen együtt fog tudni működni.

Pick-to-Light termékek

Használja az alábbi linkeket, hogy az Önt érdeklő Pick-to-Light terméket megtalálja adatbázisunkban

Visszajelzők / érzékelők / fényfüggönyök

A Turck rendkívül széles visszajelző és érzékelő választéka garantálja, hogy a feladathoz rendelkezésre álljon a megfelelő készülék.

Kezelői/karbantartói kezelőfelület (HMI)

A HMI/PLC VT 250 birtokában egy ipari HMI felületet kap, ami megjeleníti a teljes Pick-to-Light működést. A masszív vezérlőt CODESYS segítségével könnyedén lehet programozni és el lehet helyezni a terepen, mivel nincs szükség vezérlőszekrényre.

Vezérlő interfész (BL67 terepi busz rendszer )

A Turck BL67 terepi busz rendszerének gateway egységét CODESYS segítségével lehet beprogramozni. A programozható vezérlők a teljes Pick-to-Light funkcionalitást biztosítják. Mivel IP67 védettséggel rendelkeznek, vezérlő szekrényen kívülre is elhelyezhető.

Csatlakozás technológia

A Turck a komponensek széles választékát kínálja a magas szintű vezérlőrendszerhez (ERP-hez, stb.) történő csatlakozáshoz, és I/O rendszerek telepítéséhez. A kábelezési költségek csökkentéséhez rendelkezésre állnak vezeték nélküli komponensek is.

Select Country

Turck worldwide