A TURCK BEMUTATÁSA

A Turck az ipari automatizálás berendezéseinek egyik vezető gyártója. 30 leányvállalatunk mintegy 4800 alkalmazottjával, valamint további 60 országban jelen lévő értékesítési partnereinkkel mindig az Ön közelében vagyunk.

Érzékelők, terepi buszrendszerek, csatlakozások és az interfész technológia, valamint az ember-gép kezelőfelületek (HMI) és az RFID rendszerek szakértőjeként hatékony megoldásokat kínálunk gyártóüzemek és folyamatok automatizálásához. Németországban, Svájcban, az Egyesült Államokban, Mexikóban, és Kínában felállított korszerű gyártóüzemeink gyorsan és rugalmasan tudnak reagálni a helyi piacaink által támasztott igényekre.

A Turck által szállított automatizálási megoldások és termékek fokozni fogják az Ön rendszereinek rendelkezésre állását és hatékonyságát, legyen az alkalmazás gépekre, vagy üzemcsarnokba telepítve, az autóiparban, anyagszállításában és kezelésben, az élelmiszer- vagy csomagolási iparban, a vegyiparban, vagy a gyógyszeriparban felhasználva. Ezen túlmenően a hatékony szabványosítás révén csökkenni fognak a beszerzéssel, raktározással, telepítéssel, valamint az üzembiztonsággal kapcsolatos költségek. Az ügyfeleinkkel folytatott folyamatos párbeszéd, valamint az elektronikai fejlesztések és a legmagasabb szintű gyártási technológia alkalmazása révén felhalmozott iparági tudásunknak köszönhetően optimális megoldást biztosítunk az Önök automatizálási törekvéséhez.

Select Country

Turck worldwide

to top