Előnyök

IIoT-platform fokozott biztonsággal

A TAS javítja az eddigi programok manipulációval szembeni biztonságát. Az eszközön végzett minden művelethez eszközjelszó szükséges. Ugyanakkor a jelszó a böngészőben felhasználóbarát módon a munkamenet idejére mentve marad és szükség esetén alkalmazható minden eszközre, amelyik ugyanazt a jelszót használja.

Könnyű kezelhetőség

A TAS IIoT- és szervizmegoldást ingyenesen letöltheted és használhatod bármely Windows-számítógép webböngészőjében anélkül, hogy bármit is telepítened kellene. A szoftver könnyen frissíthető a programból.

A legjobb még hátra van: TAS IIoT-platform

A TAS V1-es verziója csak ízelítőt nyújt a komplett IIoT-megoldás teljes funkcionalitásából. A szoftveres platform számos digitális szolgálatást fog kínálni és minden egyes frissítéssel fokozatosan bővülni fog. A TAS kapni fog egy Turck-Cloud csatlakozási funkciót, amely révén virtuális peremvezérlőként is lehet majd használni PC-n vagy helyi kiszolgálón. Ez jelentősen le fogja egyszerűsíteni a termelési adatok okos kiértékelését állapotfigyelési és megelőző karbantartási célokra még a gyár határain túl is. 

A TAS mint összekötő kapocs OT és IT között

Az IIoT-platform követelmények teljesítése érdekében a TAS támogatni fogja az MQTT-n és OPC UA-n keresztüli adatátvitelt magasabb szintű rendszerekbe és az automatikus konfigurációs rutinokat szervizes és egyéb feladatokhoz. A TAS jelentős mértékben növelni fogja a termelési rendszered csatlakoztathatóságát, így képes lesz egyesíteni az OT- és IT-adatokat minden korlát nélkül.

Select Country

Turck worldwide

to top