A LEGFRISSEBB INFORMÁCIÓK A COVID-19 JÁRVÁNYHELYZETRŐL

A Turck még a mostani nehéz helyzetben is áll partnerei rendelkezésére

07.04.2020

Mostanában mindenhol a koronavírus-járvány a fő téma. Sok más céghez hasonlóan a Turck-nak is az a feladata, hogy továbbra is a lehető legjobban szolgálja ki ügyfelei igényeit, miközben megvédi partnerei és munkavállalói egészségét is. Ezért számos intézkedést tettünk a koronavírus elleni védekezés érdekében, és folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzet változását a vállalat minden területén. Az eddig bevezetett intézkedések hatására nem tapasztalunk jelentős visszaesést az üzleti tevékenységünkben.

A legszélesebb körben elterjedt intézkedés - ahol a munkakör ezt lehetővé teszi - a home office lehetőségének biztosítása. Ezek mellett természetesen az értékesítő kollégáink továbbra is a megszokott módon elérhetők. Az elmúlt években a világméretű IT-infrastruktúrába történt beruházásoknak köszönhetően a Turck rendkívül jól felkészült a távoli munkavégzés biztosítására. Ez fontos lépés ahhoz, hogy a világ vezető digitális automatizálási cégévé válhassunk. Azokban a munkakörökben, ahol a home office nem lehetséges, például a fejlesztésben, a gyártásban vagy a logisztikában, a munkavállalói csoportokat a lehető legnagyobb mértékben elkülönítjük és műszakokba rendezzük a folyamatos működés biztosítása érdekében.

Az összes Turck gyártóüzem világszerte hasonló óvintézkedéseket tesz a munkavállalók és családtagjaik egészségének biztosítása érdekében, miközben kielégítik az ügyfelek igényeit, és képesek a fontos folyamatokat a szokásos hatékonysággal működtetni. A home office-ban dolgozók otthonról látják el feladataikat, a folyamatok szempontjából releváns munkavállalók pedig szigorúan különválasztott műszakokban végzik a gyártási és üzemeltetési feladatokat. Örülünk, hogy a kínai Tianjinban lévő üzemünkben az ottani helyzet stabilizálódása miatt a korlátozások megszűntek és a termelés visszatért a leállást megelőző szintre.

A globális beszállítói partnereinkkel szoros kapcsolatot tartva az ellátási láncunkat fenn tudjuk tartani. A gyors szállítás érdekében egyre inkább expressz kézbesítési szolgáltatásokat használunk, és ahol csak lehetséges és ésszerű a tengeri árufuvarozást légi áruszállítással váltjuk ki.

Ezen túlmenően úgy döntöttünk, hogy megelőző intézkedésként szeptemberig világszerte tartózkodunk a vásárokon, kiállításokon és más személyes kapcsolattartási eseményeken való részvételtől.

Ezekben a nehéz időkben örülnénk, ha továbbra is bizalommal lenne felénk és támogatnánk egymást a krízis leküzdésében.

Maradjon egészséges!

Select Country

Turck worldwide