A Turck bemutatja a világ egyetlen Ex-m védelemmel rendelkező HF olvasó/író fejét, mely érintkezésmentes azonosításra szolgál robbanásveszélyes területeken.

RFID-olvasó/író fej 1/21-es robbanásveszélyes zónákba

A Turck bemutatja a világszerte egyedülálló HF-RFID-olvasó/író fejet, az 1/21 ATEX zónákban történő közvetlen használatra tanúsított TN-R42/TC-Ex-et.

A robbanásveszélyes területekre is kiterjesztjük az ipar 4.0-s portfóliónkat ezzel is jelezvén a Turck elkötelezettségét a folyamatipar számára nyújtott teljes körű IIoT-megoldások iránt. Az automatizálási szakemberek a TN-R42/TC-Ex termékkel nemcsak egy világszerte egyedülálló, 1/21 ATEX zónákban közvetlen használható HF-RFID-olvasó/író fejet kínálnak, hanem egy megbízható és egyszerű alternatívát is olyan helyekre, ahol a korábbi megoldásokat nem vagy csak nagyon nehezen lehetett kivitelezni. 

ELŐNYÖK

  • Fejlődik a gyárbiztonság: A szelepek csak akkor nyitnak, ha a rendszer megállapította, hogy megfelelő a csőcsatlakozás
  • Magas szintű minőség: az előtermékek és köztes termékek megbízható azonosítása és dokumentálása
  • Nyomonkövethetőség és visszakereshetőség: a termékek teljes mértékben visszakereshetők az átfogó RFID-használat révéne
  • Manipuláció elleni védelem: speciális RFID-adatok párosítása induktív bináris kód felismerés helyett

20.05.2021

Robusztus, kompakt és bárhol virtuálisan telepíthető

Az olvasó/író fejet a rendkívül kompakt méretei teszik különlegessé az 1/21-es zónákban használható tűzbiztos azonosítási megoldások között, mely révén szűk hellyel rendelkező alkalmazásokba is telepíthető. A vékony kivitelű TN-R42/TC-Ex ezért ideális megoldást nyújt a megfelelő cső- és karimakötések érintésmentes azonosításához, ami a vegy- és gyógyszeriparban biztosítja a befektetéseket és a termékminőséget. 

Teljeskörű HF-RFID-rendszer Ex-területre 

A TN-R42/TC-Ex interfész oldalról nézve úgy működik, mint egy szabványos, biztonságos zónában használatos olvasó/író fej. Egyszerűen csatlakoztatható a Turck BL20-as vagy TBEN RFID-interfészeihez, valamint védőburkolatban szükség esetén beszerelhető 2/22-es zónába is. A csőfelismerés mellett egyéb információk feldolgozására is alkalmas, pl. aljzat, dátum, idő vagy a cső szennyezettségének mértéke. A Turck multiprotokollos technológiája három Ethernet-protokollon keresztül teszi lehetővé az adatküldést a vezérlőrendszerek felé: Profinet, EtherNet/IP és Modbus TCP.

Alkalmazásspecifikus RFID-adathordozók

Különböző típusú, speciális alkalmazási igényekhez illeszthető HF-RFID-adathordozók is rendelkezésre állnak. Például az adat- és hozzáférés-védelem tekintetében magasabb igényű alkalmazásokhoz vannak jelszó funkcióval ellátott HF-RFID-adathordozók.

Teljes nyomonkövethetőség az átfogó RFID-rendszernek köszönhetően 

A Turck teljes körű HF-RFID-rendszere optimális megoldást nyújt különböző azonosítási feladatokra a gyógyszeriparban. Jobb gyárbiztonságot és a termékek teljes körű nyomonkövethetőségét garantálja a végponttól végpontig terjedő, átfogó RFID-használatnak köszönhetően.


IPARÁGAK

  • Gyógyszeripar 
  • Vegyipar

FŐ FUNKCIÓK

  • Védettségi osztály: IP67
  • ATEX-engedély: Zóna 1/21, 3 GD
  • Hossz: 150,5 mm, ház átmérője 42 mm

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM

Áttekintő: Digitalizáld az áruáramlást RFID-rendszerek segítségével

Megbízható termelési és logisztikai folyamatok


Technológiai oldal: Azoknak, akik többet akarnak tudni

Műszaki háttérinformációk az RFID-ről


Termékadat

Minden részlet a TN-R42/TC-Ex-ről

Engedélyek, adatlapok, műszaki specifikációk, utasítások, tanúsítványok, CAD-adatok stb.


Select Country

Turck worldwide

to top