A Turck IM18-CCM platformja széles körű lehetőségeket nyújt az OEM vállalatok számára gépek és gyártósorok hatékony állapotfigyeléséhez.

Linux alapú állapotfigyelési platform

A Turck IM18-CCM50 DIN-sínes kompakt felügyeleti rendszere gyűjti, feldolgozza és továbbítja az állapotadatokat az IIoT-be, továbbá az adott OEM specifikus igényei alapján egyedileg konfigurálható

Az IM18-CCM50 egy kompakt felépítésű állapotfigyelési rendszer, mely egyszerűen telepíthető a kapcsolószekrénybe. Ez lehetővé teszi mind a beépített, ajtópozíciót, páratartalmat és hőmérsékletet mérő érzékelőktől származó információk, mind pedig az analóg vagy digitális interfészen keresztül integrált külső érzékelők és mérőeszközök által szolgáltatott adatok használatát. A két analóg bemenet (mA vagy V) mellett a modul két további digitális bemenetet/kimenetet biztosít, valamint rendelkezik egy pl. jelzőlámpát vezérelni képes relékimenettel és egy USB 2.0 host porttal is háttértár vagy vezeték nélküli adapter csatlakoztatásához.

Előnyök

  • Az állapotfigyelési funkciók gyors integrálhatósága révén igazán versenyképes eszköz
  • Könnyedén integrálhatók az elé vagy mögé kapcsolt OT- vagy IT-rendszerek
  • Teljes rugalmasság a nyílt Linux Debian operációs rendszernek köszönhetően 

TERMÉKADAT

Minden részlet a IM18-CCM50-ről

Engedélyek, adatlapok, műszaki specifikációk, utasítások, tanúsítványok, CAD-adatok stb.


Kiegészítő modulokkal árammérésre is van lehetőség

Egy interfészbővítmény lehetővé teszi olyan eszközök csatlakoztatását is, mint az IM18-CCM51, amely 12 AC csatornán képes áramerősséget mérni akár 600 A-ig. Az IM18-CCM modulok a hátlapon elhelyezett buszcsatlakozón keresztül továbbítják az adatokat és ezen keresztül történik a tápellátás is. 

Linux-os vezérlőrendszer köti össze az OT-t az IT-vel

Ezzel a funkciógazdagsággal az IM18-CCM ideális platformot jelent azoknak a célgépgyártóknak és gyárépítőknek, akik haladó állapotfigyelési funkciókat szeretnének biztosítani a vevőiknek. Ez az, ami lehetővé teszi azt is, hogy az OEM távoli karbantartást hajtson végre a működő gépen a felhasználó vezérlőszekrényén keresztül. A nyílt Linux operációs rendszer (Debian) egyedi elemzőprogramok telepítésére van optimalizálva. A két, egymástól független Ethernet-interfésszel az IM18-CCM könnyedén képes kapcsolatot teremteni az OT és az IT világa között. Az eszköz a TCP/IP, Modbus TCP és HTTP kommunikációs protokollt tudja használni. Egyéb Ethernet-alapú protokoll bármikor telepíthetők rá.

Állapotfigyelés utólagos kiépítése meglévő gépeknél

Az IM18-CCM50 sorozattal a Turck CCM-platformja immár egy erős IIoT-platformot is magában foglal állapotfigyelés és egyéb IT-alkalmazások számára. Az IM18-CCM40 egy rugalmas, nyílt és vonzó árú állapotfigyelési megoldás, mely akár közvetlenül is csatlakoztatható az IT-rendszerekhez. Az IM12-CCM az adatfeldolgozási és monitorozási funkciói révén ideális választás, ha meglévő létesítmények egyszerű modernizálásáról van szó, hiszen IO-Linken keresztül csatlakoztatható az automatizálási rendszerekhez. 


IPARÁGAK

OEM gépgyártás minden iparágnak


FŐ FUNKCIÓK

  • Linux-platform (Debian) az OEM-szoftverek telepítéséhez
  • A beépített érzékelők nedvességet, hőmérsékletet, ajtózárást mérnek
  • A számos analóg és digitális interfész, valamint a hátlapi busz széles körű csatlakoztathatóságot kínál
  • A kiegészítő modullal történő áramerősség-mérés egyszerűsíti a motorfelügyeletet

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM

Rövid összefoglaló: Kapcsolószekrények állapotfigyelése

Nyerj gyors betekintést és ismerd meg az előnyöket, funkciókat 90 másodpercben


Sikersztori: A szekrényfelügyelet megvédi az IT-rendszert a hackertámadástól

Villingen-Schwenningenben a közműszolgáltató vállalat egyik gázátadó állomásán a Turck IMX12-CCM-et használják a vezérlőszekrények figyelésére, ami megbízható védelmet nyújt a manipulációkkal szemben is


A termékcsalád tagja: IM18-CCM

Tudj meg több mindent az IM18-CCM tulajdonságairól és előnyeiről


A termékcsalád tagja: IM12-CCM

Tudj meg többet a keskeny, 12,5 mm-es kapcsolószekrény-védőről a határállapotok ellenőrzéséhez


A termékcsalád tagja: IMX12-CCM

Veszélyes területeken a kapcsolószekrények felügyelete - az ultrakompakt IMX12-CCM típussal


Áttekintő: Állapotfigyelés zöldmezős beruházásokban

A megelőző stratégia az új gyáradban 


Select Country

Turck worldwide

to top