Befolyásoló tényezők, úgymint: por, szél vagy fény nem jelentenek akadályt a robusztus LRS radar szenzoroknak, akár 10 m-ig történő szintmérésnél sem.

RADAR SZENZOROK IO-LINK KOMMUNIKÁCIÓVAL SZINTMÉRÉSRE

29.01.2021 A Turck új LRS510 szenzorcsaládja széleskörű elemzési funkciókkal rendelkezik kihívást jelentő szintméréseknél tartályok és silók esetében.

Az új fejlesztésű LRS család szenzorai IO-link kompatibilisek és teljessé teszik a Turck szintérzékelési portfólióját a 0,35 m és 10 m közötti mérési tartományban.Az új eszközök IP67/IP69K védelemmel főleg a gyártásautomatizálásban hasznosak, ott ahol az optikai vagy ultrahangos érzékelők már nem alkalmasak szintérzékelésre olyan befolyásoló tényezők miatt, mint: por, szél vagy fény. A szabadon sugárzó LRS radar szenzorok olyan széleskörű elemzési funkciókkal rendelkeznek amelyek korábban csak a folyamatautomatizálásban használatos high-end radar szenzoroknál voltak elérhetők.

ELŐNYÖK

 • Költséghatékony megoldás kihívást jelentő alkalmazásoknál a high-end elemzési funkcióknak köszönhetően
 • Megoldás, amikor más szenzor-technológiák elérték képességeik határát
 • Gyors üzembehelyezés a Turck Radar Monitor segítségével
 • Maximális rendelkezésre állás az egyszerű állapotmonitorozás által  

29.01.2021

A járulékos információk elősegítik az állapotmonitorozást

A fém rúdvezető hiánya alkalmassá teszi higiénikus közegekben való használatát valamint egyszerűsíti az üzembehelyezést. Az LRS család, hasonlóan a Turck Fluid 2.0 szenzorplatform résztvevőihez, áttetsző előlap mögötti, kapacitív elven működő nyomógombokkal rendelkezik és távolság, szint és térfogat értékeket jelezhet ki. Az LRS szenzorok rendelhetők 2db kapcsoló kimenettel vagy 1db kapcsoló + 1db analóg kimenettel. Köszönhetően az  IO-link interfészüknek és intelligens decentralizált jelprocesszálásnak mindegyik típus nagymennyiségű járulékos adatot generál az IIoT állapotmonitorozási alkalmazásokhoz: jelerősség , hőmérsékleti értékek, üzemidő vagy kapcsolási ciklusidők. 

Radarmonitor részletes elemzésekhez 

A Turck IO-Link mastert használók egyszerűen meghívják a Radar Monitor-t IODD konfigurátoron keresztül, bármilyen járulékos szoftver igénye nélkül. A böngésző-alapú konfigurátor grafikusan kijelzi a szenzorok mérési karakterisztikáját és egyszerű szövegalapú hozzáférést biztosít az összes fontos paraméterhez. Lehetőség van olyan zavarjelek kimaszkolására is, amit például keverőlapátok vagy rostélyok okozhatnak valamint szinkronizálhatunk a szenzor valósidejű visszajelzésére annak érdekében, hogy maximizálhassuk mérésünk megbízhatóságát és reprodukálhatóságát a kihívást jelentő alkalmazásokban.


IPARÁGAK

 • Gépgyártás és üzemtervezés
 • Autóipar
 • Élelmiszeripar és gyógyszeripar (kontaktus-mentes alkalmazások)

FŐBB PARAMÉTEREK

 • A Turck Radar Monitor valósidejű elemző funkciókkal rendelkezik – Turck IO-link master használatával járulékos szoftverek igénye nélkül  
 • Egységes megjelenési forma a teljes Fluid 2.0 család esetén
 • Mérési tartomány 0,35m és 10m között keskeny apertúrával
 • Közvetlen kimeneti érték szint vagy térfogat mérése esetén

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM

Szórólap - Radar szenzorok szintmérésre

Tekintsd át LRS radar szenzor családunkat!


Fluid család: TS+ Hőmérsékletmérő szenzorok

Tudjon meg többet robusztus hőmérsékletmérő szenzorainkról IO-link kommunikációval, amelyek intelligens funkciókkal rendelkeznek az egyszerű üzembehelyezés és prediktív karbantartási célok elérése érdekében.


Fluid család: FS+ Áramlásérzékelő szenzorok

További információ az IO-Link áramlásérzékelőkről a Quick-Teach és a Delta-Flow monitorozással.


Fluid család: PS+ Nyomásérzékelő szenzorok

Tudj meg többet nyomásérzékelő szenzorainkról amelyek kiemelkedő paraméterekkel rendelkeznek rugalmasság, megbízhatóság és intelligens kommunikáció tekintetében


TERMÉKADAT

Részletes információ az LRS radar érzékelő szenzorokról

Tanúsítványok, adatlapok, műszaki specifikációk, útmutatók, jóváhagyási igazolások, CAD adatok stb.


Select Country

Turck worldwide

to top