Új szoftverfunkciók egyszerűsítik a Turck IO-Link eszközeinek tervezését, üzembe helyezését és karbantartását

A Turck egyszerűsíti az IO-Link-es eszközök kezelését

A Turck IO-Link masterek átfogó frissítése egyszerűsíti az IO-Link eszközök paraméterezését, üzembe helyezését és karbantartását

Az I/O-blokkmodulok webböngészőből történő, széles körű frissítésével a Turck leegyszerűsítette az IO-Link eszközök integrációját és kezelését. Az új webszerver optimalizált felhasználóvezetést, intuitív dizájnt, környezetfüggő súgófunkciót, valamint olyan okos szoftveres elemeket kapott, mint az IODD-konfigurátor, ezáltal leegyszerűsödik az IO-Link eszközök üzembe helyezése és karbantartása járulékos szoftver használata nélkül.

Előnyök

  • Minden fontos paraméter elérhető egyszerű szöveges formátumban a böngészőalapú IODD-konfigurátorral 
  • IO-Link eszközök integrációja közvetlenül a Profinet Engineering felületről

Az IODD-konfigurátor egyszerűbb integrációt tesz lehetővé.

A felhasználók így a böngészőalapú konfigurációs programmal meg tudják hívni az olyan eszközöket, mint a radar monitor – nem kell hozzá járulékos szoftver. Az IODD-konfigurátor például lehetővé teszi a fontos paraméterek kijelzését egyszerű szöveges formában vagy a szenzorok által mért értékeket tartalmazó görbék megjelenítését. A gyártófüggetlen adatbázisa, az "IODDfinder” révén a felhasználó hozzáfér a világszerte elérhető összes IO-Link eszközhöz. Az IODD-konfigurátor mostantól használható a webszerver frissítés részeként a Turck IP67-IO-Link TBEN-Lx-8IOL, TBEN-S2-4IOL masterek, valamint a FEN20-4IOL IP20 változat bármely aktuális firmware verziójával.

Integráció közvetlenül a Profinet Engineeringtől 

A Turck egyszerű IO-Link eszközintegrációja (Simple IO-Link Device Integration = SIDI) révén az IO-Link eszközök használata jelentős mértékben egyszerűsödik. A SIDI-vel rendelkező IO-Link masterek esetében lehetőség van úgy kezelni az eszközöket, mintha valódi Profinet-modulok lennének saját GSDML-leírófájl által. A felhasználó ki tudja választani és a legördülő mezők segítéségével integrálni tudja az eszközöket az eszközkönyvtárból, és mindez nem igényel külön programozást, nincs szükség hozzá másik szoftverre sem.

Rugalmas, átfogó megoldás az IO-Link eszközök kezelésére

A saját szoftveres megoldásokkal rendelkező, meglévő rendszerek csatolásával a Turck rugalmas, átfogó megoldást nyújt az IO-Link eszközök kezelésére mind a mérnöki tervezésben, mind pedig az üzembe helyezés és karbantartás során. Az automatizálási szakértő vállalat ezzel megint csak hangsúlyozza elkötelezettségét a digitális automatizálás és a teljes körű IIoT-megoldások mellett.


FŐ FUNKCIÓK

  • IO-Link eszközök egyszerű üzembe helyezése és karbantartása az IODD-konfigurátorral  
  • A böngészőalapú IODD-konfigurátor használata lehetséges mérnöki segédprogramok nélkül
  • Közvetlen eszközintegráció Profinet-rendszerekbe rendkívül rövid üzembe helyezési idővel a SIDI révén

KAPCSOLÓDÓ TARTALOM

Áttekintő: Folyamatoptimalizálás IO-Link-kel

Az IO-Link nélkülözhetetlen a hatékony, digitális gyártás útjának egyengetéséhez


Technológiai oldal: Mindazoknak, akik többet szeretnének tudni

Műszaki háttérinformációk az IO-Link kommunikációs szabványról


Fehér könyv: Állapotfigyelés IO-Link-kel

Tudd meg, hogyan védheted meg gépedet a nem tervezett leállásoktól az intelligens interface segítségével!


Szórólap: IO-Link All-in-One megoldások

Tekintsd át IO-Link portfóliónkat!


Select Country

Turck worldwide

to top