Tel: 06-1-477-0740 | hungary@turck.com

Számos interfésszel és protokollal a Turck új IoT vezetéknélküli átjárói az ipari alkalmazásokhoz lettek kifejlesztve

Vezetéknélküli felhő-gateway-ek (átjáró) UMTS-el és Wi-Fi-vel

22/18 – A Turck TCG20-as sorozata univerzális IoT vezetéknélküli átjáró, speciálisan az ipari automatizálás számára kifejlesztve

Mülheim, 2018. November 7.

Az idei SPS IPC Drives kiállításon a Turck bemutatja univerzális IoT vezetéknélküli átjáróit , amelyek vezetéknélküli  felhős alkalmazásokban használhatók.Az eszköz  lehetővé teszi gépek és üzemek , távoli mérőpontok automatizálási hálózatokba történő egyszerű integrálását. Számos interfészének köszönhetően a TCG20 sorozat speciális automatizálási igényeknek is megfelel.

Három vezetéknélküli típus rendelhető: UMTS, kétsávos Wi-Fi valamint UMTS és Wi-Fi interfésszel. Hálózatok és protokollok széles skálájával van felvértezve a TCG20 család: soros RS232/RS485, CAN port és 5db Ethernet port. A CANopen mellett az eszköz támogatja még a Modbus TCP, Modbus RTU ( maszter és szolga), OPC UA (kliens és szerver) valamint  Codesys változókat.

Az integrált web-szerver segítségével az átjáró online konfigurálható , átlátható grafikus menü segítségével programozói ismeretek nélkül. Egy EDGE-PLC Editor egyszerű vezérlési funkciókat lát el  valamint ciklikus vagy esemény-vezérelt adattovábbítás céljából adatfeldolgozási feladatokat is ellát.

A TCG20 sorozatú vezetéknélküli átjárók kibővítik a Turck Felhő Szolgáltatását , amelyet ez év nyarán mutattunk be. A felhő koncepció hasonló változókat használ, mint az átjárók és optimalizálva lettek az ipari automatizálás speciális igényeihez.

Az idei SPS IPC Drives kiállításon a Turck bemutatja univerzális IoT vezetéknélküli átjáróit , amelyek vezetéknélküli  felhős alkalmazásokban használhatók. Az eszköz  lehetővé teszi gépek és üzemek, távoli mérőpontok automatizálási hálózatokba történő egyszerű integrálását. Számos interfészének köszönhetően a TCG20 sorozat speciális automatizálási igényeknek is megfelel.

Három vezetéknélküli típus rendelhető: UMTS, kétsávos Wi-Fi valamint UMTS és Wi-Fi interfésszel.Hálózatok és protokollok széles skálájával van felvértezve a TCG20 család: soros RS232/RS485, CAN port és 5db Ethernet port.A CANopen mellett az eszköz támogatja még a Modbus TCP, Modbus RTU ( maszter és szolga), OPC UA (kliens és szerver) valamint  Codesys változókat.

Az integrált web-szerver segítségével az átjáró online konfigurálható , átlátható grafikus menü segítségével programozói ismeretek nélkül. Egy EDGE-PLC Editor egyszerű vezérlési funkciókat lát el, valamint ciklikus vagy esemény-vezérelt adattovábbítás céljából adatfeldolgozási feladatokat is ellát.

A TCG20 sorozatú vezetéknélküli átjárók kibővítik a Turck Felhő Szolgáltatását, amelyet ez év nyarán mutattunk be. A felhő koncepció hasonló változókat használ mint az átjárók és optimalizálva lettek az ipari automatizálás speciális igényeihez.

Select Country

Turck worldwide