Szilárdabb, gyorsabb, újabb: a Turck kiterjesztett LI szenzorai a lineáris méréstechnika határait feszegetik

Lineáris útadók 200g ütésállósággal

18/18 – A Turck továbbfejlesztett LI sorozatú lineáris útadói 5kHz-es frekvenciával mérnek 2 m hosszúságig

Mülheim, 2018. November 7.

A Turck frissítette kontaktusmentes LI Q25 pozicionáló rendszerét és új típusokkal bővítette azt. Az induktív mérési elv megnövelt ütésállóságot és mintavételezést biztosít az alternatív mérési rendszerekhez képest. A mérési hossz akár 2m-es is lehet és a magnetostrikciós lineáris útmérőkkel szemben a mérési távolság növelésével nem csökken a felbontás.

A kibővített sorozat IP67-es konstrukciója biztosítja a nedvesség és por elleni védelmet.Továbbá ezek az eszközök megbízható kimenetet produkálnak akár 200g erősségű rezgés és ütés hatására. Az 5kHz-es mintavételezési frekvencia minimálisra redukálja a mérési hibát – ez eddig elképzelhetetlen volt mostoha alkalmazásokban. A pontosság tobábbi növelését értük e 16 bites D/A átalakító alkalmazásával.

Az LI útadók mágneses térállóságuknak köszönhetően ideális eszközök zárthurkú vezérlési funkciókra a fémfeldolgozó iparban, ahol a fém eselék nem ragad rá a működtető elemre, ezáltal nem kell linearitási hibával számolni. Kiemelt ütésállóságuknak köszönhetően kíválóan használhatóak pozicionáló mérőeszközökként préseknél, lyukasztó gépeknél, fafeldolgozó iparban, vagy fröccsöntő gépeknél.

Az LI lineáris útadók kimenete kettős: 0....10V és 4.....20mA. Ez lehetővé teszi diagnosztikai eszközök használatát valamint lehetőséget kínál arra, hogy csökkenteni lehessen a raktári tételek mennyiségét. A Turck kínálatában szerepelnek a 100mm ...... 2000mm mérési tartományú lineáris útmérők.

A Turck frissítette kontaktusmentes LI Q25 pozicionáló rendszerét és új típusokkal bővítette azt. Az induktív mérési elv megnövelt ütésállóságot és mintavételezést biztosít az alternatív mérési rendszerekhez képest. A mérési hossz akár 2 m-es is lehet és a magnetostrikciós lineáris útmérőkkel szemben a mérési távolság növelésével nem csökken a felbontás.

A kibővített sorozat IP67-es konstrukciója biztosítja a nedvesség és por elleni védelmet. Továbbá ezek az eszközök megbízható kimenetet produkálnak akár 200g erősségű rezgés és ütés hatására. Az 5kHz-es mintavételezési frekvencia minimálisra redukálja a mérési hibát – ez eddig elképzelhetetlen volt mostoha alkalmazásokban. A pontosság tobábbi növelését értük el16 bites D/A átalakító alkalmazásával.

Az LI útadók mágneses  térállóságuknak köszönhetően ideális eszközök zárthurkú vezérlési funkciókra a fémfeldolgozó iparban, ahol a fém eselék nem ragad rá a működtető elemre, ezáltal nem kell linearitási hibával számolni. Kiemelt ütésállóságuknak köszönhetően kíválóan használhatóak pozicionáló mérőeszközökként préseknél, lyukasztó gépeknél, fafeldolgozó iparban vagy fröccsöntő gépeknél.

Az LI lineáris útadók kimenete  kettős: 0....10V és 4.....20mA. Ez lehetővé teszi diagnosztikai eszközök használatát valamint lehetőséget kínál arra, hogy csökkenteni lehessen a raktári tételek mennyiségét. A Turck kínálatában szerepelnek a 100mm ...... 2000mm mérési tartományú lineáris útmérők.

Select Country

Turck worldwide