VS8 miniatűr érzékelő család precíziós érzékelésre extrém szűk beépítési helyekre

Optikai érzékelők miniatűr házban

12/19 – A Turck bemutatja a VS8-as családot szűk beépítési helyekre

Mülheim, May 21, 2019

A Turck bevezette a VS8-as miniatűr érzékelő családot. Optikai partnerünk a Banner Engineering kifejlesztette a VS8-as családot precíziós érzékelésre szűk beépítési helyeken vagy mozgó tárgyak közelében. Méretei 21,1 x 14,6 x 8 mm, az eszköz egy fél gyufásdoboz méretű. 

A VS8-as érzékelők piros lézeres vagy piros és kék LED-es kivitelben elérhetőek, amelyek adó-vevős, tükörreflexiós, állítható vagy fix háttérelnyomásos érzékelési módokban rendelhetőek. Ez a változatos kialakítási forma lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a megfelelő érzékelőt használja egyedi alkalmazások esetében is.

A VS8-as érzékelő kisméretű tárgyak érzékelésére és egyéb problémás alkalmazásokra lett kifejlesztve, amelyek más érzékelők számára már kihívást jelentenek. A piros lézeres típusok koncentrált, éles fényfolttal rendelkeznek, amelyek képesek sokszínű céltárgyakat érzékelni akár 0,5mm-es átmérő mellett. A kék LED-es típusok megbízhatóan érzékelik a sötét vagy tükröző felületeket és átlátszó tárgyakat reflexiós tükör használata nélkül. A piros LED-es típusok költséghatékony, többcélú érzékelők általános alkalmazásokra.

Ipari szabványos, oldalsó rögzítőfuratok egyszerűsítik a felszerelést meglévő berendezésekben. A fecskefark illesztés ±10°-os szögben precíziós finomhangolást tesz lehetővé. Jó láthatóságú státusz LED-ek , helyi  tanítógombok  és  távoli tanító bemenet teszi egyszerűvé az érzékelők beüzemelését.

Select Country

Turck worldwide