A TBEN-L5-8IOL a világ első IO-Link masztere Profinet S2 rendszer-redundanciával

I/O megoldások Profinet S2 rendszer-redundanciával

09/19 – A Turck támogatja a Profinet alapú folyamatautomatizálást a világ első IP67-es I/O moduljával amely Profinet S2 rendszer-redundanciával rendelkezik

Mülheim, 2019. március 19.

A Turck bemutatja TBEN-L5-8IOL modulját a Hannover-i világkiállításon, amely terepi buszmodul Profinet S2 rendszer-redundanciával rendelkezik. Ez az IP67-es védelmű IO-link maszter a folyamatirányítás első ilyen jellegű készüléke. Lehetőség nyílik a kommunikációra két felső szintű vezérlővel – egy elsődleges és egy háttér - egyetlen kábeles bekötéssel. Ezáltal a maszter modul segítségével az IO-Link-es rendszerek magas rendelkezésre állása valósítható meg, úgymint helyzetérzékelők, szelepek, I/O hubok és különböző érzékelők.

Ennek az évnek a folyamán a Turck további multiprotokollos eszközök esetében is implementálni fogja a Profinet S2 rendszer-redundancia funkciót: a TBEN sorozat IP67-es blokkmoduljaiban, valamint a vezérlőszekrényekbe szánt I/O rendszerek: FEN20, BL20 és excom családok esetében. Tehát a Profinet S2 rendszer-redundancia alapfunkció lesz a Turck teljes terepibusz portfóliójában.

Select Country

Turck worldwide